Op naar 130 Vrienden van het CHIO Rotterdam

022 Vrienden van het Chio Eneco 31 05 18 DSA2965 uitsnede

Met toetreding van Inntel Hotels Rotterdam Center/Mainport Hotel en TSS International heeft de businessclub Vrienden van het CHIO Rotterdam nu totaal 121 leden. Daarmee is Vriendenclub van het CHIO Rotterdam onderweg naar een maximum van 130 Vrienden. Voorzitter van de Vrienden van het CHIO Rotterdam Pieter Baan is verheugd over de groei van zijn Vriendennetwerk: “We gaan voor een kwaliteitsnetwerk en met 130 vrienden zitten we dan ook aan ons maximum. Naast dat het een gezellige club is, gunt men elkaar ook de business. Met het 70ste CHIO Rotterdam in aantocht koersen we aan op dit historische aantal vrienden. Dat zou een mooi cadeau zijn voor het jubilerende CHIO Rotterdam!”

Tijdens de diverse bijeenkomsten door het jaar heen wordt er door de Vrienden behalve over het CHIO Rotterdam over een veelheid aan onderwerpen gesproken, er wordt samen geborreld, geluisterd en natuurlijk zaken gedaan.

Het hoogtepunt voor de Vrienden is uiteraard het CHIO Rotterdam zelf, met een lunch op de donderdag, een netwerkborrel op de vrijdag in het Stroodorp en toegang voor alle dagen. Maar ook tijdens de rest van het jaar worden er Vriendenbijeenkomsten georganiseerd op locatie bij één van de Vrienden. Een uitstekende gelegenheid om een locatie, onderneming of product onder de aandacht van overige ondernemers uit het netwerk te brengen. Gedurende de afgelopen maanden bezochten de vrienden Legacy Partner Deloitte, gezamenlijk met de leden van de CHIO Port Club Rotterdam, op de topverdieping van de Maastoren, het hoofdkantoor van Van den Assem en in mei het hoofdkantoor van energieleverancier Eneco. In september bezoeken de Vrienden gezamenlijk met de leden van de CHIO Port Club Rotterdam het regiokantoor van de ING Bank Rotterdam en in november zullen we het Postillion Hotel in Dordrecht bezoeken. En in januari 2019 treffen de Vrienden elkaar in het Winter Stroodorp van People’s Business. Kortom, de Vriendenclub is volop in beweging.

Het lidmaatschap van de Vrienden van het Rotterdam geeft veel zakelijke ingangen en is doorgaans fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie over het lidmaatschap van de Vrienden van het CHIO Rotterdam vindt u hier

  • Deel dit artikel