Op elke plek het gewenste beeld

Rsz de luca met balou ita 10

Tijdens het CHIO Rotterdam is de sport met live beelden en uitslagen, interessante achtergrondbeelden en commercials overal op het terrein te volgen. Op grote LED video schermen in de piste en in het Stroodorp en op LCD schermen op tal van andere plekken zoals backstage, in het perscentrum en in de sponsorloges. En op elke plek met die beelden die daar op dat moment favoriet zijn. Dat is een behoorlijke organisatie. Kilometers kabel worden er in het Kralingse Bos aangelegd, een regieruimte wordt ingericht en full time bemand en per sponsorloge of locatie wordt tot op de minuut afgestemd welk beeld er wanneer getoond wordt.

Sinds 2011 heeft het CHIO Rotterdam daar een vaste AV-partner voor. Het team van Faber Audiovisuals (begin dit jaar nam NEP de Avesco Group over, dat eigenaar was van Creative Technology Holland, het voormalige JVR uit Roosendaal. De activiteiten zijn samengevoegd onder het management van Faber Audiovisuals).

Het team van Faber-AV weet inmiddels precies wat de bezoekers, genodigden, deelnemers en andere gasten willen. Enerzijds omdat ze veel ervaring hebben met grote internationale sport- en muziekevenementen, ze zijn o.a. AV-partner van de Volvo Ocean Race, tal van voetbal- en wielerwedstrijden, Symphonica in Rosso, etc., maar ook omdat de samenwerking inmiddels is uitgegroeid tot een heus partnership. Faber Audiovisuals is niet zomaar een toeleverancier maar het team denkt echt mee met het CHIO-team.

Voor Brigitte Goderie, verantwoordelijk voor de zakelijke markt en o.a. het CHIO Rotterdam bij Faber Audiovisuals, is het CHIO Rotterdam speciaal: “Wij werken heel veel internationaal. Het CHIO Rotterdam is in Nederland, daardoor kunnen wij juist daar onze relaties uitnodigen om een kijkje te komen nemen. Daarnaast zijn veel van onze relaties echte liefhebbers van de paardensport, reken maar dat zij graag onze uitnodiging accepteren!”

  • Deel dit artikel