Ook 70ste CHIO Rotterdam zonder hindernissen

Zonder hindernissen

Ook dit jaar werken Aafje thuiszorg huizen en zorghotels en de organisatie van het CHIO Rotterdam nauw samen om het bezoekers die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten zo comfortabel mogelijk te maken tijdens hun bezoek aan het internationale paardensportevenement. Naast het overdekte rolstoelterras aan de Rotterdam Piste, de aangepaste toiletten en het transport per golfkar over het CHIO terrein, zijn er ook dit jaar veel enthousiaste vrijwilligers van CHIO Zonder Hindernissen om deze bezoekers waar nodig te assisteren.

“Het klinkt opmerkelijk voor het grootste paardensport evenement van ons land maar het is echt waar. Het CHIO Rotterdam is al voor de 17e keer op rij Zonder Hindernissen. Voor iedere paardensportliefhebber is het CHIO Rotterdam echt een uniek evenement. Daarom slaan Aafje, CHIO Rotterdam en een aantal trouwe vrijwilligers dit jaar de handen weer ineen om te zorgen dat ook bezoekers die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, zich nog meer dan welkom voelen. Ieder jaar stelt de organisatie van het CHIO Rotterdam toegangskaarten ter beschikking voor deze doelgroep. De samenwerking is zeer goed. Ieder jaar kijken we samen hoe we de gastvrijheid en mobiliteit voor deze doelgroep verder kunnen optimaliseren”, aldus Elly van der Wal van Aafje.

Er is ieder jaar veel animo om het rolstoelterras aan de Rotterdampiste te bezoeken. Per rolstoelbezoeker kan er één begeleider mee op het terras en vanwege de veiligheid is er een maximum van 18 rolstoelen toegestaan. Er zijn dit jaar speciale toegangskaarten voor het rolstoelterras te koop via www.chio.nl/kaartverkoop.


Over Aafje thuiszorg huizen zorghotels
Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die zij zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met gespecialiseerde thuiszorg, diverse soorten (kleinschalige) huizen, twee luxe viersterren zorghotels en vele doelgerichte en leuke activiteiten. Wij zetten ons iedere dag met aandacht en vakmanschap in voor onze klanten in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Albrandswaard, Drechtsteden en Capelle aan den IJssel.

  • Deel dit artikel