Nog minder hindernissen tijdens 67ste CHIO Rotterdam

2012 06 21 14 21 23

Dit jaar hebben het CHIO Rotterdam, Centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR) en Aafje thuiszorg huizen zorghotels opnieuw gekeken hoe de ontvangst van bezoekers die slecht ter been zijn verder verbeterd kan worden. Naast het overdekte rolstoelterras op de Egano tribune langs de Rotterdampiste, de parkeerplaats voor scootmobielen, de aangepaste toiletten en het transport per golfkar naar en over het CHIO terrein is dit jaar gekeken hoe het aanmelden en de ontvangst van deze gasten beter kan verlopen.

“Het klinkt opmerkelijk voor het grootste paardensport evenement van ons land maar het is echt waar. Het CHIO Rotterdam is al voor de 14e keer op rij Zonder Hindernissen. Voor iedere paardensportliefhebber is het CHIO Rottrdam echt een uniek evenement. Daarom slaan RRR, Aafje, CHIO Rotterdam en een aantal trouwe vrijwilligers dit jaar de handen weer ineen om te zorgen dat ook bezoekers die slecht ter been zijn, zich meer dan welkom voelen. Ieder jaar stelt de organisatie van het CHIO Rotterdam een groot aantal toegangskaarten ter beschikking voor deze doelgroep. De samenwerking is zeer goed. Ieder jaar kijken we samen hoe we de gastvrijheid en mobiliteit voor deze doelgroep nog meer kunnen optimaliseren”, aldus Elly van der Wal van Aafje.

Er is ieder jaar veel animo om het rolstoelterras aan de Rotterdampiste te bezoeken. Per rolstoelbezoeker kan er één begeleider mee op het terras en vanwege de veiligheid is er een maximum van 18 rolsstoelen toegestaan. Aanmelden voor een plaats op het rolstoelterras kan bij het bestellen van toegangskaarten via www.chio.nl/kaartverkoop.

  • Deel dit artikel