NautaDutilh nieuwe Legacy Partner CHIO Rotterdam

IMG 0466

NautaDutilh was gisteren de gastheer van een gezellige en informatieve bijeenkomst van de Vrienden van het CHIO Rotterdam. Het ontbrak de Vrienden van het CHIO Rotterdam in het pand aan het Weena nergens aan. En alsof de voortreffelijke ontvangst van de Vrienden, compleet met een heerlijk Walking Dinner in de gezellige lounge van NautaDutilh nog niet genoeg was… Het vooraanstaande internationale advocatenkantoor bezegelde de betrokkenheid bij het Rotterdamse evenement tijdens de bijeenkomst met het tekenen van een 4-jarige Legacy Partner overeenkomst met het CHIO.

Met de updates van voorzitter Belle de Bruin, algemeen directeur Jan de Mooij en bestuurslid van de Vrienden Floris Vervat zijn ze weer helemaal bijgepraat rondom het grootste internationale hippische topsportevenement in onze stad en de activiteiten die de Vrienden in 2015 gaan organiseren. De buurman van NautaDutilh, directeur van de Doelen Gabriel Oostvogel nam de aanwezige Vrienden mee in de geschiedenis van de stad en het beroemde Rotterdamse concert en congresgebouw dat in 2016 vijftig jaar bestaat.

Tijdens deze Vriendenbijeenkomst werd het 1e exemplaar van het nieuwe relatiemagazine van het CHIO Rotterdam feestelijk overhandigd aan het bestuur en de gastheer van de bijeenkomst. Het is prachtig geworden! Met zoals de makers van het magazine Trichis Communicatie En Ontwerp zeggen: verhalen over 2 heren op leeftijd (De Sjiem en Salinero), de hippische trots van Rotterdam (@Danielle Heijkoop) en nog veel meer over het CHIO Rotterdam en de sport. Natuurlijk was er voor ook alle Vrienden een exemplaar van het magazine.

  • Deel dit artikel