Na 10 jaar opnieuw een warm welkom voor de Vrienden

DSC 69142

Tien jaar geleden waren de Vrienden van het CHIO Rotterdam te gast bij Van Lanschot. Dat was de alllereerste vriendenbijeenkomst op locatie. 19 mei jl. waren ze er opnieuw! De gastvrijheid van Van Lanschot is nog altijd van ongekend niveau. Het aantal Vrienden van het CHIO is toegenomen en de business club is tot een van de serieuze business clubs in de regio uitgegroeid. De Vrienden voelden zich helemaal thuis!

Met de voorzitter van de Vrienden van het CHIO Rotterdam werd natuurlijk even teruggeblikt op deze historische eerste bijeenkomst. AON Risk Solutions, Rotterdam Topsport, Bilderberg Parkhotel en Vimac Consultancy waren er toen ook al bij en zij kregen vandaag de prachtige 10 jaar Vrienden van het CHIO Rotterdam stalplaat uitgereikt. Maar er was ook aandacht voor nieuwe Vrienden, Peter Baan verwelkomde vanavond Business Lease Rijnmond en Deloitte als Vriend van het CHIO Rotterdam.

Algemeen Directeur, Jan de Mooij, bracht alle Vrienden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op sportief en zakelijk gebied, met betrekking tot het 68ste CHIO Rotterdam dat over 34 dagen van start gaat.

Daarna was het woord aan de gastheer, Marco Slingenberg, directeur Private Banking van Van Lanschot Bankiers en Jacob Melissen, afgevaardigde van het Springpaarden Fonds Nederland die een gepassioneerd betoog hield over de paardensport in Nederland en de rol die het Springpaarden Fonds Nederland daar sinds de introductie tijdens het CHIO Rotterdam in 2008 bij speelt. Met toppers als Utascha SFN, SFN Zenith N.O.P. en Aquila SFN heeft het Springpaardenfonds Nederland zich wereldwijd in de kijker gereden. Daarnaast zijn er 6 goede handelspaarden in het SFN, zijn er 3 potentiële toppers geselecteerd en helaas een enkele mislukking. Dat hoort er immers bij. Al met al is de eerste editie van het SFN een succes en reden voor de lancering van het tweede Springpaarden Fonds Nederland.

Voor de Vrienden van het CHIO Rotterdam was het geweldige walking dinner in de tuin van Van Lanschot Bankiers in Rotterdam een mooie aftrap naar het 68ste CHIO Rotterdam.

  • Deel dit artikel