Mooie start van 2020 voor Vrienden van het CHIO

CHIO
34 200206 ML Vrienden van het CHIO Breeman DSA2819

Het was druk afgelopen week in de mooie showroom van Breeman BMW. De Vrienden van het CHIO Rotterdam kwamen er voor het eerst in 2020 bijeen en hadden elkaar veel te vertellen. Dat lukte uitstekend onder het genot van een glaasje Moët & Chandon en een heerlijk walking dinner.

De BMW dealers Kalfsbeek en Breeman tekenden die avond de verlenging van hun 'Partners in Paardensport' overeenkomst waarmee we ook tijdens het 72ste CHIO Rotterdam weer mooie BMW's in en rond de ring zien. Later op de avond werd de nieuwe huisstijl van het CHIO Rotterdam onthuld. Daarnaast waren er ook de gebruikelijke programma onderdelen; nieuwe vrienden, trouwe vrienden een update over het komende CHIO Rotterdam.

De Vrienden van het CHIO zijn een samenwerking met MKB Rotterdam Rijnmond aangegaan waarbij meteen al twee events aan de Vrienden agenda worden toegevoegd, nl. een proeverij bij de Sligro en de Dag van de Ondernemer die door MKB Rijnmond, de Gemeente Rotterdam en Nationale Nederlanden georganiseerd wordt. Een mooi voorbeeld van verbinden van sterke netwerkclubs.

HVG Law logo op vrijwilligerskleding

Een spannend moment is elk jaar de loting van welk logo er op de vrijwilligerskleding komt. Dit jaar zal het logo van HVG Law prominent op de polo's en hoodies van de vrijwilligers te zien zijn.

Nieuwe vrienden

Stefan van Alphen van In2Waste en Floris Koster van IVV Instituut voor Vermogensopbouw zijn met ingang van 2020 lid van de business club, zij stelden zich aan de andere Vrienden voor. Ook waren er weer verschillende vertegenwoordigers van bedrijven aanwezig die kennis kwamen maken met de Vrienden van het CHIO, grote kans dat wij hen tijdens de volgende bijeenkomst mogen aankondigen als nieuwe Vriend.

Trouwe vrienden

Tijdens de bijeenkomsten van de Vrienden van het CHIO is het een goed gebruik om stil te staan bij Vrienden die al 10 jaar lid zijn van de business club. Stalplaten werden dit keer uitgereikt aan Bert Laman van Mazars, Casper Verwiel van Verwiel & Wijngaard en Anne Marie Hazenberg van NewMediaBrains.

Bekijk de foto's van de avond

Vrienden van het CHIO februari 2020 Breeman BMW
  • Deel dit artikel