Mis geen enkel hippisch hoogtepunt... kies een sportief arrangement!

Tribunes vol

Het 69ste CHIO Rotterdam belooft weer een hippisch hoogtepunt te worden. In aanloop naar de Europese Kampioenschappen in Gothenborg en halverwege de prestigieuze landencompetities FEI Nations Cup springen en dressuur verwachten we de allerbeste ruiters en amazones ter wereld met hun allerbeste paarden in het Kralingse bos. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om optimaal te genieten van zijn/haar favoriete sport hebben we een aantal arrangementen samengesteld.

Tafelarrangement Rotterdam Piste 6 personen

Dit sportieve arrangement biedt u de mogelijkheid uw gasten te ontvangen voor de belangrijkste rubrieken aan één van onze sponsortafels tijdens het gehele CHIO Rotterdam. Deze tafel is gesitueerd op de Top Gun Stand aan de korte zijde van de Rotterdam piste en biedt ruimte aan 6 personen. Vanuit deze locatie hebben u en uw gasten een geweldig uitzicht op de Rotterdam Piste, waar u alle dagen kunt genieten van de spring- en dressuurrubrieken.

Het CHIO Rotterdam bestaat in 2017 in totaal uit 8 sessies. Van donderdag t/m zaterdag bestaan de dagen uit een dag- en avondsessie. De zondag bestaat uit een ochtendsessie, met de jeugdochtend, en een middagsessie. Per sessie ontvangt u 6 VIP-kaarten en 3 parkeerkaarten. Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd per pendelbus.

Dressuur arrangement 6 personen

Voor de dressuurliefhebber zijn dit jaar de Grand Prix dressuur (donderdag) en de Grand Prix Special en natuurlijk Kür op Muziek (zaterdagavond) in het Rotterdam Stadion. Daarnaast zijn er verschillende dressuurrubrieken in het vernieuwde InterChem Dressuur Stadion. Dit jaar is het InterChem Stadion namelijk verplaatst van het bos naar het entreeterrein. Hiermee betrekken we de dressuursport meer bij het hoofdterrein en op deze plek is meer mogelijkheid om uit te breiden. Tevens is de hospitality aan de kopse zijde van het InterChem Stadion gesitueerd.

In het dressuur arrangement zitten 2 sessies in de Rotterdam Piste en 4 sessies in het InterChem stadion inbegrepen. Per sessie ontvangt u 6 VIP-kaarten en 3 parkeerkaarten. Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd per pendelbus.

Spring arrangement 6 personen

Het spring arrangement biedt de mogelijkheid om gasten te ontvangen aan één van onze sponsortafels tijdens de springrubrieken van het CHIO Rotterdam. Deze tafel is gesitueerd op de Top Gun Stand aan de korte zijde van de piste en biedt ruimte aan 6 personen. Vanuit deze locatie hebben u en uw gasten een geweldig uitzicht op de Rotterdam Piste, waar u kunt genieten van de springrubrieken.

Er zijn 4 sessies springen in het Rotterdam stadion met o.a. de FEI Nations Cup presented by Longines, de Longines Grand Prix Port of Rotterdam en het Rabobank Kampioenschap van Rotterdam vele hoogtepunten bij het springen. Ook wordt dit jaar wederom de spectaculaire Six Bars rubriek op vrijdagavond verreden.

Per sessie ontvangt u 6 VIP-kaarten en 3 parkeerkaarten. Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd per pendelbus.

Dressuur arrangement InterChem Stadion 6 personen

Dit jaar is het InterChem Dressuur Stadion verplaatst van het bos naar het entreeterrein. Hiermee betrekken we de dressuursport meer bij het hoofdterrein en op deze plek is meer mogelijkheid om uit te breiden. Tevens is de hospitality aan de kopse zijde van het InterChem Stadion gesitueerd. Er zijn 4 sessies in het InterChem stadion waaronder alle 3* CDI rubrieken, de finale van de KNHS para dressuur trophy, de finale van de CHIO Zuid-Holland Cup en de U-25 rubrieken. Het dressuur arrangement biedt de mogelijkheid om gasten te ontvangen aan één van onze sponsortafels tijdens de rubrieken in het InterChem Stadion. Deze tafel is gesitueerd aan de kopse zijde van het InterChem Stadion, waardoor u een fantastisch zicht heeft op de piste.

Per sessie ontvangt u 6 VIP-kaarten en 3 parkeerkaarten. Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd per pendelbus.

Bij alle arrangementen biedt Maison van den Boer aantrekkelijk catering arrangement dat is inbegrepen in het arrangement.
Vraag naar de beschikbaarheid en prijzen van deze arrangementen bij Alice Krielaart , bel: 010 - 4528900 of mail [email protected]

  • Deel dit artikel