Mascolori schoenen: kleurrijk, uniek en premium kwaliteit

CHIO
IMG 8846

Sinds 2011 is Mascolori dé plek in Rotterdam waar de meest bijzondere schoenen worden gemaakt. Is Mascolori dan echt niet Italiaans? Nou ja.... ze hebben een Mediterrane inborst maar zijn in Rotterdam getogen. Dat hoor je wel als je ze belt of bezoekt. Het bevlogen Mascolori-team runt de winkel aan de Binnenweg in Rotterdam en is dit jaar met hun kleurrijke schoenen te vinden in het Stroodorp van het CHIO.

De schoenen en andere mode artikelen die Mascolori maakt zijn uniek en kleurrijk.
Op beurzen in Milaan en Parijs vinden de makers toffe materialen om Mascolori’s mee te maken. Denk aan schoenen van kurk of reflecterende materialen. Geen schoen is hetzelfde. Ze laten zich inspireren door Rotterdamse iconen als Museum Boymans van Beuningen, de Markthal, Hotel New York en natuurlijk de skyline van Rotterdam Ze werken met bevriende kunstenaars en fabriceren bij vaste partners in Spanje, Italië en Portugal. Zo krijg jij schoenen die 100% uniek en echt anders zijn en waarmee je gezien wordt. En .... premium kwaliteit!

Onder de vaste klanten van Mascolori behoren bekende Nederlanders als Hugo de Jonge maar ook bedrijven, bruidegoms en heren en dames die iets bijzonders zoeken voor een feest of een beurs.

  • Deel dit artikel