Longines tekent lange termijn overeenkomst FEI

Longines klok met plantjes

Longines wordt de naamgevende partner van de FEI Nations Cup springcompetitie als onderdeel van de lange termijn overeenkomst met de Fédération Equestre Internationale (FEI). De historische partnership overeenkomst die vandaag werd getekend op de slotdag van het EK in Gothenburg is een uitbreiding en verlenging van de FEI Top Partner status (sinds 2013) van Longines.
De overeenkomst, bezegeld door FEI President Ingmar De Vos and Longines Vice President en Head of International Marketing Juan-Carlos Capelli,is uitgebreid en met vijf jaar verlengd.

Het horlogemerk dat dit jaar z'n 185ste verjaardag viert wordt de naamgevende sponsor van de 2017 FEI Nations Cup finale in Barcelona, de legendarische plek van de Olympische Spelen van 25 jaar geleden.
De finale volgende maand wordt hernoemd tot Longines FEI Nations Cup™ Jumping Final en de competitie wordt vanaf 2018 de Longines FEI Nations Cup™ Jumping.

Onderdeel van de overeenkomst is ook de voortzetting van Longines als FEI Top Partner, het naamgevende sponsorschap van de Longines FEI World Cup™ Jumping Western European League. Bovendien blijft Longines de Official Timekeeper en Official Watch van de FEI en van de FEI World Equestrian Games™.

Verder blijft Longines investeren in de ontwikkeling van technologie op gebied van tijdwaarneming en data afhandeling samen met de FEI en specifiek voor de paardensport.

"Deze nieuwe uitgebreide en verlengde overeenkomst met longines is de belangrijkste in de geschiedenis van de FEI en misschien wel in de geschiedenis van de hippische sport “, aldus FEI President Ingmar De Vos. “Het stelt niet alleen de toekomst van ons vlaggeschip, de FEI Nations Cup veilig, het biedt de gehele industrie een nog nooit getoond niveau van ondersteuning."

  • Deel dit artikel