Longines krijgt Sponsorbeker voor 10 jaar partnership CHIO Rotterdam

Rsz dsc 5238

Tijdens het jaarlijkse Hippisch Haven Gala waar sponsoren en genodigden vooruitblikken op de naderende 67ste editie van het CHIO Rotterdam heeft Longines de sponsor award ontvangen voor ruim 10 jaar partnership. Rotterdam was destijds een van de concoursen waar Longines zijn naam verbond aan de Grote Prijs en later de FEI Nations Cup, hetgeen inmiddels breed navolging heeft gekregen. Daarnaast is Longines de Official Timekeeper van het CHIO Rotterdam en inmiddels ook van de FEI.


"We zijn erg blij met een sponsor die zoveel betekent voor onze sport en ons evenement," zegt Jan de Mooij, Algemeen Directeur van het CHIO Rotterdam. "Ze hebben inmiddels de paardensport wereldwijd omarmt, het is leuk dat dat in Rotterdam is ontstaan. En natuurlijk is Longines een prachtig A-merk met klasse en wereldwijde uitstraling, dat past bij het CHIO Rotterdam."

Judith Mennen, Brand Manager Longines Nederland bedankt het CHIO Rotterdam voor deze Sponsor Award. Longines is trots om de officiële tijdswaarnemer en het officiële horloge van het CHIO Rotterdam te zijn en daarmee de langdurige passie voor de paardensport te uiten. Tijdens het evenement biedt Longines tijdswaarnemingsexpertise en ondersteuning aan competities die de kernwaarden van het merk; traditie, elegantie en prestatie, belichamen.

Tijdens het Hippisch Haven Gala dat door vele sponsoren en betrokken partners bezocht werd, stond Belle de Bruin verder stil bij het sportieve programa, het 10-jarig bestaan van de Vrienden van het CHIO Rotterdam, de maatschappelijke verankering van het evenement in de stad en in de regio en de transitie van een 4-daags evenement naar een 12-maandenkalender.

  • Deel dit artikel