Leuk om mee te denken in creatieve oplossingen

Image002

Marvin Smart Event & Venue Branding is een Rotterdams familiebedrijf dat zeer ervaren is als het gaat om de visuele branding tijdens event. Marvin Smart werkt voor veel evenementen in Rotterdam Ahoy waaronder het ABN AMRO tennis toernooi, Vrienden van Amstel live! maar ook het WK Hockey, venue branding voor het Alexandrium shopping centre etc..

Meer dan 10 jaar geleden maakten zij hun eerste ‘welkom’ bordje voor het CHIO Rotterdam. Sinds die tijd zie je het werk van Marvin Smart op veel plekken in het Kralingse Bos tijdens het internationale hippische topsport evenement. Bijvoorbeeld de complete bewegwijzering uitwerken, maken en neerzetten, alle borden bij de loges, dranghekdoeken, wandbekleding, tentnamen, etc.

“We vinden het CHIO Rotterdam echt een leuk evenement,” zegt directeur Linda Smart, die twee jaar geleden de dagelijkse leiding van het bedrijf overnam van haar vader. “We werken fijn samen met de organisatie en mogen echt meedenken. Dat is leuk, er werken handige en creatieve jongens bij ons, die maken er graag iets moois van! Zelf vind ik de paardensport en de locatie heel speciaal, ons werk is het zelfde als bij andere evenementen maar de sfeer in het bos en de paarden als hoofdrolspelers maken het toch heel anders. Daarbij is het leuk om te zien dat het evenement door de jaren heen groeit, nieuwe dingen uitprobeert en open staat voor innovatie. ”

  • Deel dit artikel