Lekker eten en drinken op elk moment

DSC 5543

In het entreedorp en het Stroodorp zijn tal van bars en restaurants voor elke trek en elke portemonnee. Elke dag verse Voor de gastronomische liefhebbers is er het specialiteiten restaurant Schoufour in de Grandstand.

Fine dining in restaurant Schoufour

In de Grandstand is het Fine Dining restaurant Schoufour gevestigd. Een prachtige locatie aan de piste met een sfeervolle inrichting waar elke dag een ander specialiteitenmenu met prachtige wijnen wordt geserveerd tijdens lunch en diner. Reserveren is noodzakelijk, dat kan via de website van restaurant Schoufour: www.restaurantschoufour.nl

Food-court

In de food-court van het entreedorp zijn verse, koude en warme snacks en maaltijden, koffie, thee en frisdranken te verkrijgen. Natuurlijk ontbreken ook de poffertjes niet! En genietend van een hapje of een drankje heb je zicht op de losrijpiste waar de sporters zichzelf en hun paarden voorbereiden op hun wedstrijd.

Stroodorp

Bezoekers die graag een vers gezette kop koffie drinken, met vrienden aan een glaasje wijn of champagne nippen, al dan niet met een klein hapje erbij,… alles is mogelijk in het CHIO Stroodorp.

Op het Champagneterras, aan de rand van het Stroodorp is het goed toeven. Laat de kurken maar poppen en geniet van een heerlijk glas Moët & Chandon; brut, rosé, de echte Dom Perignon of de hippe Moët & Chandon Ice.

Het kloppend hart van het Stroodorp is de Heineken bar. Dé ontmoetings- en netwerkplek van het CHIO Rotterdam. Met uitzicht op de huldigingen en het entertainment op het podium. En natuurlijk dé plek voor een frisdrank, glaasje wijn en natuurlijk een biertje.

Brasserie TopGun is dagelijks vanaf 11.30 uur geopend voor herkenbare, eigentijdse gerechten zoals een goed stuk vlees, kreeft, lekkere huisgemaakte frieten en dagverse groenten of een salade. Een no-nonse kaart met voor elk wat wils!

In het Stroodorp zijn verkooppunten voor een heerlijk kopje koffie van versgemalen bonen, sushi vers bereid of een lekkere hamburger die terplekke voor gebakken wordt. Zo is een bezoek aan het CHIO Rotterdam echte belevenis.

Cashless

Met de kaartjes van het veilige cashless systeem kan bij alle horeca gelegenheden betaald worden. De kaartjes zijn verkrijgbaar en op te laden op diverse punten in het Stroodorp en entree-dorp.

  • Deel dit artikel