Leden Business Clubs CHIO Rotterdam geinspireerd door ontvangst Deloitte

30 Vrienden van het CHIO Mirjam Lems 15 11 17 DSC3259

Gisterenavond waren de twee business clubs van het CHIO Rotterdam, de Vrienden van het CHIO en de CHIO Rotterdam Port Club, te gast bij Legacy Partner Deloitte in het hoogste gebouw van Rotterdam, de Maastoren. Helaas was door de weersomstandigheden het uitzicht beperkt maar gastheer Deloitte had voor een zeer inspirerend programma in de mooie ontvangstruimte op de 44ste verdieping gezorgd.

Na de updates van voorzitter Belle de Bruin van het CHIO Rotterdam en Pieter Baan en Jeannette Baljeu bestuursleden van respectievelijk de Vrienden van het CHIO Rotterdam en de CHIO Rotterdam Port Club waren alle aanwezige ondernemers weer geheel op de hoogte van de ontwikkelingen rondom hun favoriete sport evenement, dat volgend jaar de 70ste editie beleeft.

Het woord was toen aan Egon Hoppe, tot voor kort commandant bij de Koninklijke Marechausse en tegenwoordig werkzaam bij Deloitte. Tijdens zijn verhaal over klantgericht leiderschap, doorspekt met voorbeelden uit zijn carrière bij de Marechaussee en krijgsmacht, was het muisstil in de zaal en hingen de aanwezigen aan zijn lippen. Veel ondernemers gingen na een mooi walking dinner, een drankje en goede gesprekken met andere aanwezigen naar huis met nieuwe inzichten en heel praktische tips.

Dank Deloitte voor de inspiratie en mooie ontvangst!

  • Deel dit artikel