Kleinzoon voor Annemarie Sanders Keijzer

CHIO
Whats App Image 2022 07 04 at 8 38 19 PM

Eind februari vorig jaar spraken we met Annemarie Sanders Keijzer in onze serie "Toppers van 73 jaar CHIO" en daarbij bleek dat de liefde tussen Annemarie en het CHIO Rotterdam nog lang niet gedoofd is. Het aantal reacties was enorm en zo warm dat Annemarie een persoonlijk bedankje schreef. "Maar willen jullie dat dan alsjeblieft posten, want sociale media daar ben ik niet goed mee". Zo geschiedde.

Nog steeds niet blijkt, want ze heeft ons weer opgezocht. Om te vertellen hoe het met haar gaat en om heuglijk nieuws te delen dat ze toch wel graag met de paardenwereld zou willen delen. We hebben haar nog nooit zo gelukkig gehoord als op het moment waarop ze ons persoonlijk op de hoogte stelde dat ze oma is geworden. "Eindelijk oma is geworden" in haar eigen woorden.

Annemarie: "Ja ik ben oma geworden ! Iets wat ik heel lang heel graag wilde. Alles gaat goed, het is een zoon, hij is vorige zondag 26 juni geboren en heet Che’. Op de laatste dag van het CHIO 2022, alsof het zo moest zijn. Mijn dochter Stacy is de gelukkige moeder.

Ja, ik vind dit echt heel bijzonder. Zo bijzonder dat ik mijn paard verkocht heb. Ik wil meer genieten zonder verplichtingen en elke dag naar stal te moeten. Het is tijd om te genieten met onze familie. Naast mijn dochter heb ik ook nog zoon Jessey".

Nogmaals gefeliciteerd oma Annemarie. We voelen ons vereerd dat je dit heugelijke nieuws juist met ons wilde delen. Zoals we in het interview begin vorig jaar al zeiden: Uit het oog, maar zeker niet uit het hart! Geniet van het oma zijn en van alles wat het leven je deze fase nog meer te bieden heeft. En wederom zeggen we: Wie weet tot op het volgende CHIO, altijd welkom in het Kralingse bos!

  • Deel dit artikel