Kennis uitwisselen steeds belangrijker

CHIO
3 A1 AE48 D 68 ED 4 B81 9 A4 E B4 C89 FB127 F6 1 201 a

In februari van dit jaar, net voor lock down, was de Sociëteit Schoufour voor het laatst bijeen. Gisterenavond, in een hele andere setting, keurig op anderhalve meter en conform de andere Corona-maatregelen ontmoetten de leden elkaar in de Grandstand en genoten van een voortreffelijk diner door Maison van den Boer en een flinke dosis informatie en inspiratie van de gastsprekers Wilbert Lek en Rinke Zonneveld.

Het vertrouwde honk van de business club, restaurant Schoufour in de Grandstand, is niet groot genoeg om anderhalve meter te waarborgen maar gelukkig zijn een aantal aan elkaar gekoppelde skyboxen dat wel. Na het gebruikelijke (Corona-proof) kennismakingsrondje geeft algemeen directeur Ron Voskuilen een update over hoe het CHIO Rotterdam omgaat met de Corona-situatie. Helaas geen CHIO in 2020, alleen de interactieve online Equine America Rotterdam Hickstead GP dressuur challenge. Daarnaast worden momenteel verschillende scenario's uitgewerkt om, als het maar even mogelijk is in 2021 een CHIO te kunnen organiseren, natuurlijk afhankelijk van de situatie.

Na het voorgerecht was de microfoon voor Rinke Zonneveld, executive director van Innovation Quarter. Rinke neemt met de aanwezigen door hoe we er economisch voor staan in deze regio en hoe het er gesteld is met innovatie. En natuurlijk wat de impact van de Corona-pandemie hierop is.

Aansluitend zoomt Rotterdam Partners directeur Wilbert Lek in op de uitstraling en het innovatieve ecosysteem van Rotterdam.

Inspiratie en vooral relevante informatie voor de aanwezige grotendeels Rotterdamse executives, maar ook voor hen die van buiten de metropoolregio komen.

Tijdens het verrukkelijke hoofdgerecht wordt over deze onderwerpen nog uitgebreid nagepraat en ook tijdens het dessert is er nog veel na te praten.

Fijn dat het weer mogelijk was... in de tijd waarin het uitwisselen van kennis steeds belangrijker wordt en zo'n live meeting extra waardevol is.


  • Deel dit artikel