Kennis uitwisselen en netwerken tijdens Young Professionals event

CHIO
CHIO2024 Chynna Falandt KPMG 01951
Foto: Chynna Falandt

Ruim 75 high potentials namen deel aan het Young Professional event. Het was voor hen een inspirerende dag bij het grootste paardenevenement van Nederland, het CHIO Rotterdam.
Het Young Professional Event bood een unieke mix van kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden in een bijzondere setting.

De middag begon met een openingswoord door Job Dura, die vertelde over de rijke geschiedenis van het CHIO Rotterdam. Hij nam de aanwezigen mee naar 75 jaar geleden, naar de oorsprong van dit prestigieuze evenement, en liet zien hoe het CHIO in de loop der jaren is uitgegroeid tot het grootste internationale paardensportevenement.

Chynna Falandt

Hierna volgde een sessie over wet- en regelgeving in een digitale samenleving, gevolgd door een presentatie over een innovatieve slaaprobot.
Na een pauze nam Northwave de deelnemers mee in de wereld van cyberaanvallen met een interactieve cybersecurity game hoe hierop in te spelen.
Interessante presentaties door Frédérique Batelaan, Milou van Dijssel, Sophie Verhoeven, Alette Horjus, Kim van de Paverd, Bas van Rijn en Julian Agterberg waarover nog lang werd nageborreld in het Stroodorp.

Veel Vrienden van het CHIO hadden hun Young Professionals naar het event gestuurd, waaronder Dura Vermeer, KPMG, Van Oord, Boels Rental, Digital Impact, Port of Rotterdam, Converse, Axoft IT & Telecom, Social Brothers, Headfirst Group, Eneco, NautaDutilh, Broekman Logistics, QoQo Netherlands, Houthoff, Manhave Vastgoed, Aon, ICL

    • Deel dit artikel