Kaderwijzigingen jeugd dressuur en springen

D7 Kooiman 1

Afgelopen weken is er weer zeer goed gepresteerd door verschillende combinaties waardoor bondscoaches Tineke Bartels (dressuur) en Luc Steeghs (springen) ruiters kunnen toevoegen aan hun A-kaders voor Children, Junioren en Young Riders.

Dressuur

Pony’s
Bondscoach van de dressuurjeugd Tineke Bartels kreeg er drie combinaties bij in het A-kader. Vorige week is, na het CDIP Drachten, de amazone Mercedes Verweij gepromoveerd van het B-kader naar het A-kader pony’s. In Drachten werd ze met Brouwershaven Nairobi (v.Woldhoeve’s Silco) derde in de landenproef met 69.743% en behaalde daarmee haar derde A-kader score. Ook Guusje van Heeswijk is gepromoveerd naar het A- kader bij de pony’s met Klavertje Character (v.Condor). Bij de KNHS - Felix Juristen Cup in Assen, afgelopen weekend, scoorde de combinatie 69.10%.

Young Riders
Tijdens de kadervormingswedstrijd in Vragender heeft Denise Nekeman een derde A- kader score gereden. Met Boston STH (v. Johnson) behaalde ze 70.61% en is hiermee opgenomen in het A- kader bij de Young Riders.

Springen
Bondscoach Luc Steeghs kan een combinatie verwelkomen in het A-kader Children. De bijna 14-jarige Lars Kersten is met zijn paard Winnie (v. Quite Easy) de eerste die vorm geeft aan dit kader.

De actuele kaders vindt u hier

  • Deel dit artikel