Kaartverkoop Longines FEI Europese Kampioenschappen Rotterdam 2019 van start

Ticket

Vanaf vandaag zijn de kaarten voor de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur 2019 die van 19 t/m 25 augustus in Rotterdam plaatsvinden te bestellen via www.rotterdam2019.com.

Sportliefhebbers kunnen online kaarten voor hun favoriete hippische discipline (springen of dressuur) bestellen en krijgen bij combi-tickets of passe-partouts aantrekkelijke kortingen. De indeling van het evenemententerrein wordt anders dan bezoekers bij een gebruikelijk CHIO Rotterdam gewend zijn. Met de organisatie van drie EK’s is er meer ruimte nodig voor de topsport. Het terrein is daarom uitgebreid met de Boulevard langs de Kralingse Plas, waar je een schitterend uitzicht hebt op de skyline van Rotterdam. Hier komen de stands, foodtrucks, side-events, kinderactiviteiten en een dagelijks afwisselend entertainment programma. Het bruist iedere dag van de activiteiten. Wie een kaartje koopt voor de sport heeft ook toegang tot de Boulevard.

Er zijn geen aparte kaarten te koop voor het Para-Dressuur stadion. Een toegangskaart voor het Rotterdam Stadion of de Boulevard geeft ook toegang tot het Para-Dressuur Stadion. Daarbij geldt wel: kom op tijd want vol=vol.

Kaartverkoop aan de kassa tijdens het evenement is mogelijk als er nog kaarten zijn. Het is mogelijk dat het uitverkocht is, dus het is verstandig de website goed in de gaten te houden. Online kaarten kopen is makkelijk, veilig, snel en goedkoper.

"Paardensportliefhebbers hebben ons de afgelopen maanden massaal laten merken dat ze graag verzekerd zijn van een mooie plek tijdens de komende EK’s in Rotterdam”, zegt directeur Fred Rozendaal. "Zij doen er goed aan om niet te lang te wachten met het bestellen van hun kaarten. De belangstelling voor de EK's is nu al flink.”

  • Deel dit artikel