Kaartverkoop 73ste CHIO Rotterdam van start

CHIO Rotterdam
Hel MET A Wareness Day 4

Vanaf vandaag kun je online kaarten bestellen voor het CHIO Rotterdam, dat van 23 t/m 26 juni a.s. plaatsvindt. Beleef de sfeer in het Kralingse Bos, zie de beste dressuur- en springpaarden en -ruiters in actie of geniet van een bite of een drankje in het gezellige Stroodorp.

Nieuw dit jaar zijn de kaarten voor Premium Seats, die naast een gereserveerde zitplaats op de Grandstand ook voorzien in een gevarieerd buffet met drinken naar keuze.

Evenals vorig jaar vinden alle 5* spring- en dressuurrubrieken plaats in het Rotterdam Stadion, waaronder de Longines FEI Jumping Nations Cup, de Longines Grand Prix of Rotterdam en de Grand Prix Kür op muziek. Met de opzet willen we de intieme sfeer van vorig jaar vasthouden, maar dan met veel meer toeschouwers rondom de piste.

De ongeplaceerde kaarten voor donderdag, vrijdag, zaterdag overdag en zondagmiddag geven toegang tot de tribunes, het losrijterrein en het Stroodorp met verschillende cateringpunten, de champagnebar en stands. Voor de Kür op Muziek op zaterdagavond zijn kaarten met een gereserveerde zitplaats verkrijgbaar. Op zondagochtend is er een jeugdochtend.

Zien we je van 23 t/m 26 juni a.s. in het Kralingse Bos? Bestel dan snel je kaarten.

  • Deel dit artikel