Jureer zelf mee tijdens 70ste CHIO Rotterdam

Promo Magazine NL 2018

Tijdens het 70ste CHIO Rotterdam kun jij zelf meejureren tijdens alle wedstrijden met de Spectator Judging app. Het maakt niet uit of je op de tribune zit of de wedstrijd thuis volgt via ClipMyHorse of op tv, jij kunt met de app tijdens alle dressuur- en springwedstrijden van het CHIO Rotterdam op de stoel van de jury plaatsnemen en jouw waardering uiten voor de prestaties van de combinaties. En je kunt jouw resultaten vergelijken met die van andere toeschouwers en natuurlijk ook met de echte jury.

Jouw punten zullen ook (samen met die van andere app gebruikers) getoond worden op het scoreboard. En zitten jouw scores dicht bij die van de echte jury, dan maak je kans op een leuke prijs. Zo wordt het nog leuker om naar de dressuur- en springwedstrijden van het CHIO Rotterdam te kijken.

Deze app is ontwikkeld door Black Horse One en SAP, twee marktleiders op gebied van software ontwikkeling. De app is ook gebruikt tijdens het CHIO Aachen, de London International Horse Show en vele andere concoursen. Daar jureerden soms wel 10.000 toeschouwers mee.

Hoe werkt de app?

Download the app: iOS: https://itunes.apple.com/us/app/spectator-judging/id991175124?ls=1&mt=8 


Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blackhorse88.livejudging Kies een ruiter uit de startlijst en ga jureren.

Jouw score wordt direct berekend en gedeeld met de anderen die de app gebruiken. En je kunt jouw score vergelijken met de officiele uitslag.

  • Deel dit artikel