Jeroen Duijvesteijn slaat slag NautaDutilh CHIO Zuid-Holland Cup

Jeroen v Duijvestein Maassluis

Een foutloze rit en een foutloze snelle barrage met Wembly in de Z-rubriek van Jumping Maassluis leverde Jeroen van Duijvestein niet alleen een 2e plaats in de rubriek op maar ook het maximale aantal plaatsingspunten voor de NautaDutilh CHIO Zuid-Holland Cup springen. De Z-rubriek in Maassluis werd gewonnen door Richard Kapteijn die met Amazing Society 0,18 sec sneller was dan Jeroen van Duijvestein. In de ZZ-rubriek die ook kwalificatiepunten voor de NautaDutilh CHIO Zuid-Holland Cup opleverde waren het vooral combinaties van buiten de provincie die zich in de prijzen reden. Deze rubriek werd gewonnen door Danny Willems met Crystal.

In het tussenklassement na 2 wedstrijden gaan jill Agterberg en Andy Kwaaital nu aan de leiding. De prestatie van Jeroen van Duijvestein leverde hem een 3e plaats in het tussenklassement op.

Op 15 juni vindt in Delft bij Manege de Prinsenstad de derde en laatste selectiewedstrijd van de NautahDutilh CHIO Zuid-Holland Cup plaats. Daarna vinden de halve finale en finale plaats tijdens het 66ste CHIO Rotterdam.

Tussenstand NautaDutilh CHIO Zuid-Holland Cup Springen na 2 wedstrijden

Alle uitslagen van Jumping Maassluis

  • Deel dit artikel