Jeeves draagt na 10 jaar met trots valet-parking over aan HR ViaCare

Rsz valet parking mensen en groepsfoto 15

Valet-parking is een van die unieke diensten rondom het CHIO Rotterdam die de laatste jaren een begrip zijn geworden. Geen enkel ander evenement in Nederland biedt een groot deel van haar gasten de service om direct voor de entree uit te stappen. Bijna geboren uit noodzaak is deze service inmiddels de manier om een mooi evenement als het CHIO bereikbaar te houden in de stad.

De afgelopen 10 jaar is Jeeves de vaste partner geweest voor het leveren van tal van mobiliteitsdiensten, maar vooral van de valet-parking. Floris Vervat, eigenaar van Jeeves en bestuurslid van de Vrienden van het CHIO: “We waren erg trots op deze verantwoordelijke taak voor het CHIO Rotterdam. Maar wat we nog belangrijker vinden is dat het CHIO kan blijven groeien en vernieuwen. Zo kwam alweer twee jaar geleden een nieuwe Legacy Partner, HR ViaCare. Zij hebben ook ervaring in mobiliteitsdiensten en spraken de wens uit om de valet-parking te gaan leveren. Zodoende draagt Jeeves dit jaar de valet-parking over aan HR via Care. Ik hoop dat zij met hun team net zoveel plezier, inspiratie en verantwoordelijkheid zullen beleven als de tientallen Jeeves medewerkers de afgelopen 10 jaar.”


Floris Vervat is het CHIO Rotterdam en haar gasten ongelooflijk dankbaar voor het partnership en dankt de medewerkers van Jeeves voor hun inzet. “Onze band met het CHIO Rotterdam zal nooit stoppen en op andere terreinen, zoals bij de Vrienden van het CHIO, zetten we de samenwerking voort. We kijken uit naar een prachtig CHIO en wensen HR ViaCare veel succes.”


Het CHIO Rotterdam is natuurlijk ontzettend trots op en dankbaar voor loyale partners als Jeeves en HR ViaCare. Aan dit soort partners dankt het CHIO Rotterdam de allure die hoort bij het oudste international topsportevenement van Rotterdam.

  • Deel dit artikel