Je weet pas wat je mist, als je er niet meer naartoe kan gaan

CHIO
Ontwerp zonder titel 2021 03 25 T214510 899

Op maandag 22 maart jl. waren de leden van de business clubs CHIO Port Club Rotterdam en de CHIO Rotterdam Vastgoed Club samen online. En daar waren ze wel aan toe! De business clubs ontmoeten elkaar in normale tijden zeer regelmatig. Helaas .... deze keer zat er niet meer in dan een online ontmoeting.

Na een strategie update over het CHIO Rotterdam door algemeen directeur Ron Voskuilen werd het online gezelschap opgedeeld in kleinere groepen die in gesprek gingen over de betekenis van de CHIO Port Club Rotterdam en CHIO Vastgoed Club en welke wensen en behoeften er leven onder de leden. Een van de groepen vatte het mooi samen: ‘Je weet pas wat je mist, als je er niet meer naartoe kan gaan’. Volgens de leden zijn de netwerkclubs goed bezig en is het vooral zaak om, ondanks de uitdagende tijden, door te gaan met waar ze goed in zijn.
Daarnaast werden ideeën aangedragen om de paardensport prominenter onder de aandacht van de businessclubleden te brengen, de jeugd er meer bij te betrekken en ook online kennisdelen te continueren. Samenwerking met de andere business clubs (o.a. Vrienden van het CHIO en Sociëteit Schoufour) werd genoemd.

Al met al was het goed om elkaar weer online te ontmoeten en is de binding met het CHIO Rotterdam nog onverminderd sterk aanwezig. Deze online bijeenkomst krijgt zeker snel een vervolg!

  • Deel dit artikel