Jasper Nagtegaal nieuwe voorzitter CHIO Port Club Rotterdam

CHIO
Jasper Nagtegaal DSC 0701

Tijdens de afgelopen bijeenkomst van de leden van de business clubs Vrienden van het CHIO en CHIO Port Club Rotterdam (CPCR) droeg Peter Goedvolk de voorzittershamer van de CPCR over Jasper Nagtegaal. We belden met Jasper om meer te weten te komen over hem en over zijn plannen met dit haven gerelateerde zakelijke netwerk van het CHIO Rotterdam.

Allereerst blikt Jasper terug op de bijeenkomst bij het nieuwe Hotel Van der Valk Schiedam. "Het was een zeer geslaagde bijeenkomst op een prachtige plek. Daar ga ik zeker zelf ook nog eens naar toe om een hapje te eten. En alles zat ook mee, we hadden een mooie opkomst van de leden van de business clubs, we werden gastvrij onthaald en zelfs het weer was geweldig zodat we ver over de Rotterdamse haven konden kijken. De overdracht van het voorzitterschap was een mooi moment. We gaan er met het bestuur van de CPCR alles aan doen om een kwaliteitsvolle business club te blijven waar de leden zich thuis voelen. En onze verbondenheid met het CHIO Rotterdam te continueren, want dat is echt een fantastisch evenement.

Tegelijkertijd vind ik het eer en uitdaging om Peter Goedvolk als voorzitter van deze business club te mogen opvolgen. Dat zijn grote schoenen om te vullen."

Mirjam Lems

"Ik ben geboren en getogen in 010 en woon met mijn vrouw in Rotterdam Hillegersberg. Ik ben mijn carrière gestart bij het Havenbedrijf Rotterdam en heb in 2013 de overstap gemaakt naar Deltalinqs. Beiden partners van het CHIO overigens. Een paar jaar later kwam ik in contact met Jan de Mooij en werd op zijn voordracht lid van het bestuur van wat toen nog het Havensyndicaat was. Daar is de CHIO Rotterdam Port Club uit voortgekomen, een hoogwaardige ontmoetingsplek voor het Rotterdamse havennetwerk. Onze haven lijkt soms een wat gesloten wereld en daarom vind ik het belangrijk dat de haven en de stad in verbinding blijven. Van oudsher speelt het CHIO Rotterdam daarbij een belangrijke rol.

Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf, Containerweight, waarmee ik ervaar ik hoe het is om als relatief jong bedrijf onderdeel te zijn in de Rotterdamse havengemeenschap. Dit bedrijf combineer ik met een partnerschap bij een consultancy.

Wat betreft de toekomst van de CPCR wil ik dat we nog meer een ontmoetingsplek zijn voor een nieuwe generatie havenbedrijven. Dus verjonging, maar ook meer oog voor internationalisering. Het belangrijke netwerkelement herstelt zich na COVID gelukkig weer. En dus wil ik maximaal inzetten op hoogwaardige ontmoetingen, op gave locaties in onze stad en een goede sfeer, maar dat laatste zit al in het DNA van onze leden.

De Club heeft nu bijna 25 leden. Stuk voor stuk leden die de echte Rotterdamse no nonse mentaliteit hebben. Er heerst een goede onderlinge sfeer, zo een van elkaar willen helpen in 010. Dat maakt de CPCR naar mijn mening uniek en van daaruit willen we ook verder bouwen. De ontmoetingen met de andere business clubs van het CHIO zijn waardevol, er zit vast nog meer potentie in zo'n kruisbestuiving." Dat gaan we verder onderzoeken. Kortom genoeg ideeën en ambities maar voorop staat de kwaliteit van ons netwerk, de verbinding met de haven en de stad en onze leden moeten zich bij ons thuis voelen!"


Dat laatste zit wel goed als we ons oor ten luister leggen tijdens de ontmoetingen van de business club. Veel succes Jasper met dit mooie Rotterdamse netwerk!

  • Deel dit artikel