IVA Groep meer dan 15 jaar trouwe partner van het CHIO Rotterdam

Meisje met programma in Top Gun

Ook al komt veel informatie online beschikbaar, veel toeschouwers vinden het nog steeds hartstikke leuk om de wedstrijden tijdens het CHIO Rotterdam helemaal mee te beleven en de resultaten, tussenstanden, etc. zelf bij te houden op de speciale startlijsten en uitslagen die overal op het terrein beschikbaar zijn. En voor toegangsbewijzen, parkeerkaarten, posters, flyers, etc. heeft papier nog vaak de voorkeur. Ook tijdens het evenement zelf wordt er op verschillende plekken veel geprint en gekopieerd. Het CHIO Rotterdam mag zich dan ook gelukkig prijzen met een trouwe partner als IVA Groep.

IVA Groep bestaat uit vier elk op hun eigen vakgebied gespecialiseerde bedrijven;

IVA Office; projectinrichter, kantoormachines en (gezond) -meubilair onder de slogan ‘Gezond op kantoor. Fit naar huis!’.

IVA Duurzaam; Goed voor het milieu en financieel voordelig, LED verlichting, infrarood panelen en zonnepanelen.

IVA Communicatie; Sparringpartner voor strategie en positionering, ontwerp, vormgeving, websiteontwerp en -ontwikkeling en online marketing.

IVA Print & Sign; Signing projecten, grafische producties, het bedrukken van huisstijldragers (briefpapier, visitekaartjes, etc.), waarbij snelheid en kwaliteit centraal staan.

In IVA Print & Sign heeft het CHIO Rotterdam haar partner gevonden voor het snelle leveren van veel drukwerk. Daarnaast zijn er tijdens het evenement op strategische plaatsen op het evenemententerrein voldoende printers en materialen van IVA Office beschikbaar om snel bezoekers te voorzien van startlijsten en uitslagen. Kenmerkend voor IVA Groep is dat het ontzorgen van de klant tot een kunst is verheven. IVA Groep is dus niet alleen trouwe partner, maar ook een geruststelling voor de organisatie van het CHIO Rotterdam.

  • Deel dit artikel