It’s Show Time in het Kralingse Bos

Rsz vierspan koos de ronde 2

In de Rotterdampiste zijn tijdens dit 67ste CHIO Rotterdam niet alleen topspring- en dressuurrubrieken te zien, we hebben ook elke dag mooie hippische shows.

Op de donderdagavond om 21.00 uur treden de Future Guys op. We hebben hen al vaker gezien tijdens het CHIO Rotterdam en dat was altijd goed voor veel spektakel. Tijdens dit CHIO presenteren zij zich in een geheel nieuwe outfit met een geheel nieuwe show en met nieuwe paarden. Dat belooft wat!

Op vrijdagavond om 21 uur verschijnt internationaal vierspanrijder en lid van het gouden men-team van de Wereldruiterspelen 2014, Koos de Ronde in de ring met een spectaculaire men-demonstratie.

De zaterdagavond staat in het teken van dressuur. Daar hoort dus ook een mooie dressuurshow bij. President Stables komt met een selectie van hun allermooiste goedgekeurde dressuurhengsten naar het Kralingse Bos en presenteert u hun kracht, beweging en elegantie!

Op de zondag is het maar liefst twee keer show Time! Eerst ’s ochtends voor de kinderen als Horse Creatives en het Hofplein theater het spannende verhaal van Robin Hood presenteren. ’s Middags voorafgaand aan de Longines Grand Prix Port of Rotterdam ziet u net als voorgaande jaren de tuigpaarden in actie tijdens de Masterclass Tuigpaarden. Deze bewegingswonderen lijken met want aanmoediging van het publiek door de piste te dansen. Hoe meer applaus, hoe mooier ze gaan bewegen.

Niet alleen in de Rotterdampiste is het Show Time! Ook in het Stroodorp zijn weer elke avond optredens op het podium. En natuurlijk hebben we de exclusieve familievoorstelling van de internationale actiefilm The Legend of Longwood op zondag.

  • Deel dit artikel