Inschrijving CHIO Zuid-Holland Cup dressuur

ZHC 2017

De inschrijving voor misschien wel dé meest populaire dressuurcompetitie van Zuid-Holland start op 1 april a.s.

Zoals ieder jaar organiseert CHIO Rotterdam dit jaar weer in samenwerking met de Rotterdamsche Manège een dressuurcompetitie voor equipes van verenigingen uit de regio Zuid-Holland. De selectiewedstrijden zijn op zondag 20 en maandag 21 mei 2018 (Pinksterweekend) en de halve finale en finale op zondag 24 juni 2018 (tijdens de 70e editie van CHIO Rotterdam)

De wedstrijden zijn voor equipes van vier ruiters, waarvan twee ruiters een M-proef (M1 en/of M2) en twee ruiters een Z-proef (Z1 / Z2 en/of ZZ-Licht) rijden. De competitie bestaat uit een eerste selectie ronde, een halve finale en een finale.

Deelnemers
Een equipe kan uit minimaal drie en maximaal vier verschillende combinaties zijn samengesteld. Men kan slechts voor één Zuid-Hollandse vereniging deelnemen, waarbij de vereniging die op de startpas staat vermeld als de eigen vereniging geldt.

Een equipe mag bij de halve finale en finale anders zijn samengesteld dan bij de eerste selectie ronde, mits alle equipeleden lid zijn van de betreffende vereniging en alle deelnemende combinaties in de betreffende klasse startgerechtigd zijn.

De in de eerste selectie ronde behaalde resultaten komen voor puntenregistratie in aanmerking. In de halve finale en de finale kunnen geen winstpunten worden behaald.

Inschrijvingen

Verenigingen die voornemens zijn aan de CHIO Zuid-Holland Cup dressuur deel te nemen, kunnen een intentieverklaring per mail sturen vanaf zondag 1 april maar dienen uiterlijk vóór dinsdag 1 mei a.s. om hun deelname te bevestigen via het inschrijfformulier. Indien het maximum van 40 verenigingen eerder is bereikt komen de volgende verenigingen op een reservelijst. Verenigingen worden benaderd indien zij op de wachtlijst worden geplaatst. Bij inschrijving kan een voorkeur worden aangegeven voor het starten op zondag of maandag.

Verenigingen kunnen zich dus eventueel al vroeg aanmelden en pas later doch uiterlijk vóór de sluitingsdatum de deelnemende combinaties doorgeven.

Sluitingsdatum voor de inschrijvingen

Inschrijven geschiedt door het opsturen van het ingevulde CHIO aanmeldingsformulier per vereniging met de namen en combinatienummers van de ruiters en paarden door te geven vóór dinsdag 1 mei – 10.00 uur te sturen naar [email protected]

Voor nadere informatie

  • Deel dit artikel