In Memoriam: Peter Beij

CHIO
Peter Beij 1

Afgelopen zondag is op 69-jarige leeftijd oud-bestuurslid van het CHIO Rotterdam en oud-voorzitter van de Sociëteit gevestigd in de Rotterdamsche Manège 'De Jockey Club', Peter Beij, overleden.

Peter Beij was van 1997 tot en met 2001 voorzitter van de Rotterdamsche Manège en bestuurslid van het CHIO Rotterdam. We herinneren Peter als een betrokken bestuurder met liefde voor de paardensport. Hij heeft zelf paardgereden maar was vooral zeer betrokken bij de paardensportactiviteiten van zijn vrouw en dochters. In die tijd waren leden en bestuur van de Rotterdamsche Manège en CHIO Rotterdam zeer nauw verweven. Onder zijn voorzitterschap zijn de bestuurlijke verhoudingen tussen de Rotterdamsche Manège en het CHIO Rotterdam geformaliseerd en geprofessionaliseerd en heeft hij in roerige tijden een aantal belangrijke verbeteringen binnen de Rotterdamsche Manège tot gerealiseerd.

Sinds mei 2020 was Peter Beij ziek en onder behandeling, waarvoor hij vaak in het ziekenhuis is geweest. De uitvaart heeft in besloten kring plaats gevonden.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en naasten veel sterkte bij dit enorme verlies.

  • Deel dit artikel