IN MEMORIAM: Martien van den Heuvel

Martien van den Heuvel web

Vanochtend is onverwacht op 73-jarige leeftijd oud-voorzitter en ere-lid van de KNHS, Martien van der Heuvel aan de gevolgen van een longonsteking overleden. Voordat Martien van den Heuvel voorzitter van de KNHS werd was hij vele jaren voorzitter van Indoor Brabant en beschikte daarmee over veel inzicht en ervaring over de organisatie van grote internationale hippische evenementen.

Het CHIO Rotterdam kon altijd rekenen op Martien van den Heuvel als voorzitter van de KNHS; hij was een welkome steun bij grote projecten zoals de nieuwe opzet van het CHIO Rotterdam met all weather bodem, de kandidatuur voor het EK dressuur 2011 en vele andere grote veranderingen die binnen het CHIO Rotterdam zijn doorgevoerd. Zijn kennis van de hippische sport en grote internationale evenementen was een waardevolle inbreng.

De nationale en internationale hippische sport verliest in Martien van den Heuvel een deskundig en gerespecteerd mens en bestuurder. Het CHIO wenst zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en andere naasten veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

  • Deel dit artikel