In Memoriam: Erik de Boer

IMG 0835

Op de valreep van het oude jaar bereikte ons het bericht dat ons oud-bestuurslid van de Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam, de heer Erik de Boer op 29 december op 68-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartinfarct in zijn woning in Rotterdam is overleden.

Erik de Boer was tijdens zijn arbeidzame leven werkzaam directeur van Van Lanschot Rotterdam. Erik de Boer voelde zich nauw verbonden met de paardensport en kwam al sinds 1957 op het CHIO Rotterdam. Hij was als directeur van Van Lanschot Bankiers in Rotterdam 10 jaar geleden de allereerste gastheer van de business club Vrienden van het CHIO Rotterdam. In 2008 maakte hij deel uit van het bestuur van het toen opgerichte Trustfonds en tot 2 jaar geleden heeft hij zich met enorme toewijding ingezet voor deze functie. Daarnaast was Erik de Boer tot enige tijd geleden namens Van Lanschot directeur van Springpaarden Fonds Nederland. Ook daar trad hij op als gastheer bij de oprichting tijdens het CHIO Rotterdam in juni 2006.

“Wij hebben Erik leren kennen als iemand die zich enorm voor onze Stichting heeft ingezet. Zijn innemende persoonlijkheid, vakkundigheid en toewijding zullen wij niet snel vergeten,” aldus voorzitter van het Trustfonds de heer Cees de Bruin. “Onze gedachten gaan uit naar zijn naaste familieleden.”

De crematie vindt op dinsdag 6 januari 2015 om 15.30 uur in crematorium Hofwijk, Delftweg 220, 3046ND Rotterdam.

  • Deel dit artikel