In Memoriam: Dennis Doornbos

CHIO2007 VW030

Na een lang ziekbed is op 11 maart jl. ons oud-bestuurslid Dennis Doornbos thuis in zijn woonplaats Rotterdam overleden. Dennis was van 2004 tot en met 2012 bestuurslid van het CHIO Rotterdam en heeft een grote bijdrage geleverd aan de opbouw en uitbouw van alle facilitaire zaken van het CHIO Rotterdam en de Grandstand.

“Dennis was niet alleen een zeer betrokken bestuurder, hij was een uiterst aimabele man met een warme belangstelling voor de mensen om zich heen,” aldus Belle de Bruin, voorzitter van het CHIO Rotterdam en Frans Lavooij, voorzitter van de Hippische Alliantie Rotterdam en oud-voorzitter van het CHIO Rotterdam.

Het bestuur en de organisatie van het CHIO Rotterdam en de Hippische Alliantie Rotterdam wensen Linda, de vrouw van Dennis Doornbos, de kinderen, kleinkinderen en alle dierbaren veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.

Op woensdag 18 maart van 18.30 uur tot 20.30 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen van Dennis Doornbos bij Uitvaartcentrum Van der Spek, Berkelse Poort 33 in Berkel en Rodenrijs. Dennis wordt op donderdag 19 maart in besloten kring gecremeerd.

  • Deel dit artikel