Historisch verbonden met de Rotterdamse Haven

CHIO Portclub

Fons Bogaers, Managing Director bij Progeco Holland, is al 28 jaar actief binnen de havensector. Hij komt al vele jaren naar het CHIO Rotterdam en is sinds enige jaren lid van de taskforce van de CHIO Port Club Rotterdam. Het container service bedrijf Progeco is als havenpartij aangesloten bij de CHIO Port Club Rotterdam.
“Mijn hart ligt in de haven en voor mij zijn de Rotterdamse haven en het CHIO Rotterdam onlosmakelijk met elkaar verbonden,” aldus Bogaers. “Van oudsher is het dé plek om in een ontspannen sfeer relaties te ontmoeten.” Bogaers heeft zelf enige affiniteit met de paardensport, z’n kinderen hebben allen op de Rotterdamsche Manège leren paardrijden en zijn petekind, Marieke Bogaers, is zelfs professioneel in de paardensport actief.

Bogaers ziet mooie kansen met de CHIO Port Club Rotterdam. “De verbinding tussen het CHIO en de havenbedrijven is een nieuwe fase ingegaan. Dat is een goede ontwikkeling. Vroeger ging het vooral om elkaar wat te gunnen maar bedrijven kijken tegenwoordig bewuster naar wat hun investeringen opleveren. Je moet dus heel goed opletten waarmee je havenbedrijven kunt binden en wat je hen terug kunt geven. De internationale aanpak die de CHIO Port Club Rotterdam heeft gekozen is daar een goed voorbeeld van. Het geeft je als bedrijf, zonder dat je daar zelf al te veel voor hoeft te reizen, contacten en toegang tot belangrijke andere havensteden op de wereld. Dat geeft nieuwe interessante mogelijkheden voor de Rotterdamse havenbedrijven die toch veelal internationaal zaken doen. Daarnaast zijn er in de nieuwe opzet ook meerdere momenten in het jaar gecreëerd waarop de leden van de CHIO Port Club Rotterdam elkaar zien. Want de business club maakt het natuurlijk ook nog steeds mogelijk om elkaar te blijven ontmoeten!”

  • Deel dit artikel