High Potentials workshop 'Netwerken is net werken'

CHIO
KPMG 13

Het CHIO Rotterdam staat in het gevestigde bedrijfsleven al jaren bekend als interessante plek om te netwerken. Om het CHIO Rotterdam ook te verweven in de carrières van de toekomstige top is het High Potential Programma in het leven geroepen.

Het High Potential Programma: een exclusieve netwerkbijeenkomst op het CHIO Rotterdam voor mensen die aan het begin van hun carrière staan. Want ieder talent zal op enig moment zijn netwerkvaardigheden willen/moeten versterken. Het CHIO is de ideale netwerksetting en biedt een playground om live netwerkvaardigheden te ontwikkelen

In een interactieve workshop op donderdag 22 juni a.s. gaan de toekomstige toppers van onze sponsoren aan de slag om hun netwerkvaardigheden verder te ontwikkelen. Ze krijgen slimme tips van top netwerkers zoals Harald Swinkels en gaan zelf aan de slag met opdrachten.


Deze workshop is bedoeld voor de high potentials van onze sponsoren. De kosten bedragen € 300 excl. BTW voor het gehele programma incl. lunch, diner en drankjes.

Aanmelden via Carla Collewijn

  • Deel dit artikel