Het CHIO Rotterdam heeft weer 3 nieuwe vrienden

DSC 6782

Tijdens de afgelopen bijeenkomst mocht voorzitter van de Vrienden van het CHIO Rotterdam alweer drie nieuwe Vrienden voorstellen. Opnieuw drie heel verschillende en interessante bedrijven die mooi complementair zijn aan de voor de business club. We stellen ze graag voor:

Van Houwelingen & Partners leren we kennen als een betrouwbare partner voor incassozaken en deurwaardersdiensten. Kees van Houwelingen was tijdens de afgelopen bijeenkomst bij Keiretsu geïntroduceerd door een van de Vrienden. De ongedwongen sfeer en de vooraanstaande bedrijven die lid zijn van de business club spraken hem erg aan en hebben doen besluiten om zelf ook Vriend van het CHIO Rotterdam te worden. Van Houwelingen was nog niet op het evenement maar kijkt er naar uit om naar de paardensport te gaan kijken.

Fred Enterman van Rojo Steigerbouw BV komt graag op het CHIO Rotterdam en vindt het een prachtig Rotterdams evenement. Tijdens de Vriendenbijeenkomst bij Keiretsu maakte hij kennis met de Vrienden van het CHIO Rotterdam en deze manier van zaken doen sprak hem erg aan.

Voor van Ede & Partners is het CHIO Rotterdam bijna in de achtertuin. De Kralingse vestiging van het bedrijf dat gespecialiseerd is in carrière begeleiding van directeuren, bestuurders en hoogopgeleide werknemers is al meer dan 20 jaar de plek waar cliënten uit de regio bouwen aan een nieuwe toekomst. Dinja van Gestel, directeur van de vestiging te Rotterdam maakte tijdens de afgelopen Vriendenbijeenkomst kennis met een heleboel interessante Rotterdamse bedrijven.

De business club van het CHIO Rotterdam heeft er met deze drie bedrijven weer mooie nieuwe Vrienden bij!

  • Deel dit artikel