Het CHIO Rotterdam breed ingezet

S2 Dura Vermeer Prijsuitreiking 7

Als er één bedrijf is dat snapt hoe je het CHIO Rotterdam het beste in kunt zetten voor je business, dan is dat Dura Vermeer. Niet verwonderlijk want sinds de eerste editie van het evenement in 1948 zetten zij het CHIO Rotterdam al in voor hospitality, naamsbekendheid en MVO.

Natuurlijk staat dit jaar weer de gebruikelijke ontvangst op donderdag, waar de gehele vastgoed en bouw-wereld graag komt, op het programma en is de Dura Vermeer Prijs de openingsspringrubriek van het 68ste CHIO Rotterdam en meteen een qualifyer voor de Longines Grand Prix Port of Rotterdam.

Maar Dura Vermeer heeft dit jaar meer op het programma staan. Na het succes van vorig jaar is het zondagochtendkinderprogramma geprolongeerd. Zo’n 70 kinderen van de medewerkers van het bouwbedrijf gaan genieten van een speciaal programma met een kinderpersconferentie waar ze vragen mogen stellen aan dressuur- en springruiters en aan de stallingbaas en van de show die Hofplein Rotterdam en Horse Creatives heeft gemaakt over het ontstaan van de Olympische Spelen.

Vrouw in de bouw

Omdat Dura Vermeer diversiteit belangrijk vindt en van mening is dat er te weinig vrouwen in de bouw werkzaam zijn heeft het bedrijf dit jaar twee initiatieven voor deze doelgroep tijdens het CHIO Rotterdam. Er is een secretaresse ochtend met een speciaal programma voor alle Dura Vermeer secretaresses en voorafgaand aan de grote ontvangst op donderdag is en een eerste bijeenkomst van het Dura Vermeer Vrouwen Netwerk. Met dat netwerk probeert Dura Vermeer een bijdrage te leveren aan het diversiteitsvraagstuk in de bouw en vrouwen te motiveren om in de branche te gaan werken.

  • Deel dit artikel