Het beste bed voor de beste paarden van de wereld

CHIO
DV plospan 01814

Sinds de EK's in 2019 zorgt Plospan voor de bodembedekking in de stallen in het Kralingse Bos. En omdat bijna alle toppaarden van de wereld, die aan het CHIO Rotterdam deelnemen, thuis ook Plospan gewend zijn, voelen ze zich dus meteen thuis.

Voor topsportpaarden zijn hooi en bedding, zeker als ze op reis zijn, heel belangrijk. Als de geur bekend is en de kwaliteit is zoals thuis, voelen de paarden zich snel op hun gemak. Plospan was de eerste leverancier van stofvrije houtvezel. Het 99-jaar oude familiebedrijf heeft veel ervaring met bodembedekking van paardenstallen. De familie Plomp, waarvan inmiddels de derde generatie de hoogwaardige houtvezels voor dierenverblijven levert in meer dan 60 landen, weet wat sportpaarden (en heel veel andere dieren) het liefst willen. En de ruiters en grooms waarderen de kwaliteit en uitgebreide service van Plospan.

"Voor ons is het geweldig dat het CHIO Rotterdam ons product gebruikt. De beste paarden van de wereld komen naar het Kralingse Bos, veel van onze klanten zijn daar en vinden het fijn dat onze bedding er in de stallen ligt", aldus Jort de Wit, Sales Manager Noord-West Europa bij Plospan.

photo credits: Danielle Vink

  • Deel dit artikel