Over het belang van netwerken

CHIO
Vrienden van het chio 09 23 21 8053

De afgelopen anderhalf jaar was het voor de business clubs van het CHIO Rotterdam, de Vrienden van het CHIO, de CHIO Port Club Rotterdam, de CHIO Vastgoed Club en de CHIO Insurance Club, nauwelijks mogelijk om te doen waarvoor ze zijn opgericht, namelijk netwerken. De leden hebben elkaar online gezien en 'gehapt en gestapt' maar een bijeenkomst zoals voor Corona met een goed inhoudelijk deel en ruime gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten zat er lange tijd niet in. Daarom staat tijdens deze ontmoeting 'netwerken' centraal.

Voordat de leden van de vier business clubs inhoudelijk aan de slag gaan met het thema netwerken werden zij, na de registratie van de Coronacheckapp, ontvangen met een heerlijke cocktail of mocktail op het terras van de Grandstand, natuurlijk ook de start van het netwerken...

Plenair was er een korte terugblik van algemeen directeur Ron Voskuilen, op de afgelopen editie van het CHIO en hoe deze bijzondere editie inspiratie heeft opgeleverd voor de toekomst. Ook de voorzitters van de CHIO business clubs Pieter Baan (Vrienden van het CHIO), Peter Goedvolk (CHIO Port Club Rotterdam) en Job Dura (CHIO Vastgoed Club) blikten kort terug en vooruit.

Breakouts over netwerken en werving van personeel

Daarna verdeelde het gezelschap zich over de twee geschakelde skyboxen voor de inhoudelijke breakouts. In een van de twee zalen vertelde ondernemer en lid van de Raad van Advies van het CHIO, Harald Swinkels, zijn levensverhaal daarbij inzoomend hoe zijn netwerk daar een rol bij heeft gespeeld en nog steeds speelt. Een inspirerend verhaal over zijn golden lists door de disruptor binnen de energiewereld die momenteel binnen de filmindustrie ambitieuze doelen heeft.

In de andere breakout room spraken Hester Vervloet (directeur HR Dura Vermeer), Barry Kors (werkgeversservicepunt Rotterdam Rijnmond), Menno Matze (partner KPMG) en Joris Linders (Co-founder & Partner Beequip) over uitdagingen in de huidige arbeidsmarkt en hoe je je netwerk kunt inzetten voor het werven en binden van personeel.

Na afloop van de twee breakouts werd door Maison van den Boer op het terras een heerlijk walking dinner en drankje geserveerd en kon er vanzelfsprekend volop genetwerkt worden!

Bekijk het foto album 🔽 photo credits: Mirjam Lems

CHIO Business Clubs netwerken (september 2021)
  • Deel dit artikel