Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en Rabobank verbinden zich voor meerdere jaren aan CHIO Rotterdam

Rabo Normaal

Vanmiddag werden, voorafgaand aan de ontknoping van het 68ste CHIO Rotterdam, in de Rotterdam piste meerjarenovereenkomsten getekend met het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en hoofdsponsor Rabobank Rotterdam.

"We naderen het einde van een schitterend 68ste CHIO Rotterdam, met prachtige sport en grote belangstelling van het publiek en het bedrijfsleven." zegt Jan de Mooij, Algemeen Directeur CHIO Rotterdam. "Deze meerjarenovereenkomsten zijn belangrijke pijlers om ook de komende jaren weer mooie edities van dit oudste Rotterdamse topsportevenement te kunnen organiseren en ik ben er trots op dat belangrijke Rotterdamse partijen als het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en de Rabobank zich aan onze toekomst willen verbinden."

“Havenbedrijf Rotterdam is een maatschappelijk betrokken organisatie en wil in de volle breedte een constructieve bijdrage leveren aan de stad Rotterdam”, aldus Allard Castelein, President-Directeur Havenbedrijf Rotterdam. “Een icoon als het CHIO ondersteunen we dan ook graag. Bovendien spreekt het wereldwijde topniveau waarop wordt gepresteerd, ons erg aan.”​

"‘Het CHIO Rotterdam past uitstekend bij ons. Topsport op het allerhoogste niveau, presteren en concurreren, dat past bij de bedrijven in de Rotterdamse haven,” aldus Steven Lak, voorzitter van Deltalinqs. “We zijn al een aantal jaren betrokken bij het CHIO Rotterdam en de CHIO Port Club Rotterdam. Wij vinden het belangrijk om de verbinding tussen stad, sport, cultuur en Rotterdamse havenbedrijven te maken."

Hoofdsponsor Rabobank Rotterdam had tijdens het Hippisch Haven Gala al aangekondigd de samenwerking te willen verlengen, vandaag werd de handtekening gezet. Onze missie, 'samen de stad sterker maken', willen we realiseren met onze klanten, leden, ondernemers en partners van de stad. Het CHIO Rotterdam is hierin een belangrijke schakel. Samen met het CHIO Rotterdam kunnen we een bijdrage leveren aan de economische en sociaal-maatschappelijke uitdagingen in Rotterdam. Door nationale en internationale relaties een podium te bieden zaken met elkaar te doen, maar ook door aandacht te hebben voor maatschappelijke thema’s zoals minder bedeelde jongeren. Tegenstrijdigheden die de veelzijdigheid van het CHIO Rotterdam duidelijk maken en ervoor zorgen dat wij als coöperatieve bank graag een duurzame relatie aangaan.

  • Deel dit artikel