Happen & Stappen met de Business Clubs van het CHIO Rotterdam

CHIO
210526 Vrienden van het chio NYB DSA8483

Vandaag hebben de leden van de CHIO Business Clubs elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer 'live' ontmoet. De leden van de Vrienden van het CHIO, de CHIO Port Club Rotterdam, de CHIO Vastgoedclub en de CHIO Assurantieclub gingen in kleine groepjes 'happen & stappen'

Tijdens de eerste vriendenbijeenkomst van het jaar was de wens uitgesproken om te netwerken in kleine groepen. O.a. daardoor is het idee ontstaan om te gaan wandelen. In elf kleine groepjes werd (na het verorberen van een heerlijk garnalen kroketje) gewandeld vanaf NY Basement / Hotel New York naar het SS Rotterdam. Daar werden de wandelaars, naast het schip op de kop van Katendrecht, getrakteerd op een volgend hapje en drankje.

De groepjes werden een voor een met de watertaxi overgebracht naar de noordoever waar de deelnemers bij restaurant Nul 10 nog een heerlijk hapje en drankje werd geserveerd. Daarna ging de wandeling over de Erasmusbrug terug naar Hotel New York.

Het was duidelijk te merken dat de business club leden elkaar na zo lange tijd veel te vertellen hadden. Iedereen genoot ervan om, zij het op anderhalve meter, onder de mensen te zijn. Bovendien leidde de tocht langs de prachtige iconen die Rotterdam rijk is. Dit alles deed de Corona-crisis en zelfs de kou en regen even vergeten!

photo credits: Mirjam Lems fotografie

Bekijk het foto album:

Happen & Stappen met de Business Clubs van het CHIO
  • Deel dit artikel