Hans den Oudendammer zwaait af als CEO van Rotterdam Topsport

ML ondertekening contract KNHS Afscheid Hans den Oudendammer 08 21 19 3828

De Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-dressuur is het laatste evenement voor Hans den Oudendammer als CEO van Rotterdam Topsport. Jarenlang zette hij zich in voor Rotterdam als sportstad en was hij nauw betrokken bij het CHIO Rotterdam. Bij een officieel afscheid werd gisteren bij zijn verdiensten voor de (paarden)sport in Rotterdam stilgestaan.

Rotterdam Topsport zet sportstad Rotterdam op de kaart door te helpen bij het verwerven en organiseren van topsportevenementen. Daarnaast ondersteunen ze topsportverenigingen en zorgen ze voor de beste omstandigheden voor talenten om te kunnen presteren in topsportaccomodaties en talentencentra. Hierbij wordt vooral gekeken naar sporten en organisaties die passen bij het DNA van Rotterdam; werelds, grensverleggend en no-nonsense.

Rotterdam Topsport is een belangrijke partner van het CHIO Rotterdam en de EK’s. Naast de hulp in het verkrijgen en de organisatie van de EK’s heeft Rotterdam Topsport mee geholpen aan het side events programma wat voor, tijdens en na de Europese Kampioenschappen wordt georganiseerd om iets terug te geven aan de stad.

Hans den Oudendammer heeft er bewust voor gekozen om hier afscheid te nemen omdat er met het team jaren naar deze EK’s is toegewerkt. Gisteren is hij op het evenement verrast met een officieel afscheid, waarbij hij werd bedankt voor zijn jarenlange werk bij Rotterdam Topsport en zijn inzet als partner van het CHIO Rotterdam door de jaren heen. ,,Ik zag dit echt niet aankomen, heel erg leuk dat ze dit voor mij gedaan hebben. Ik kom al jaren bij het CHIO Rotterdam, dat maakt het extra speciaal dat mijn laatste evenement is.''

Nogmaals bedankt Hans en Rotterdam Topsport voor deze jarenlange samenwerking!

  • Deel dit artikel