Goed gastheerschap is het belangrijkst

Grote belangstelling sponsoren

Sport & Event Security verzorgt al weer voor het zesde jaar de beveiliging van het CHIO. Dit jaar zal het Rotterdamse beveiligingsbedrijf ook de beveiliging van het FEI EK Dressuur 2011 op zich nemen. Een flinke extra klus, maar zoals Commercieel Manager Wessel Boot het verwoordt: “Met goed gastheerschap en een scherp oog voor de veiligheid zien wij het de komende maand in het Kralingse Bos als een dubbel feest.” Hij doelt daarmee op de aanpak die zo kenmerkend is voor zijn bedrijf dat o.a. ook bij alle wedstrijden van Feyenoord in De Kuip de beveiliging regelt.

De beveiligingsmedewerkers van Sport & Event Security zijn getraind om een goede service te verlenen, zich proactief en vriendelijk op te stellen, maar toch heel goed op te letten dat er geen verkeerde dingen gebeuren. “Als onze mensen achter een paal verstopt zouden staan en niets zeggen wekt dat, zodra ze wel moeten ingrijpen veel meer weerstand en agressie op. Dus staan ze bij de ingang al vriendelijk de gasten te woord en geven informatie en goede uitleg. Als je met iemand in gesprek treedt werkt dat dé-escalerend. Bovendien is het toch reuze belangrijk dat de bezoekers van het EK en CHIO zich welkom voelen?” aldus Boot. Sport & Event Security krijgt volgens Boot tijdens de beide paardensportevenementen te maken met een geheel ander soort publiek dan bij een gemiddelde voetbalwedstrijd. En het koninklijk bezoek tijdens het CHIO Rotterdam dit jaar geeft nog een extra dimensie aangezien dat het werk voor hem en het team nog leuker maakt.

Naast de inzet van gastvrije beveiligers ontvangt Boot overigens ook tijdens beide evenementen zijn relaties in de eigen hospitality loge. Ook daar verheugt hij zich nu al op!
  • Deel dit artikel