Ben jij klaar voor de Longines League of Nations™?

FEI
Whats App Image 2023 05 27 at 15 20 32

Team springen wordt compleet anders en spannender in 2024 met de nieuwe Longines League of Nations™ competitie.

Direct na de overwinning van het Duitse team tijdens de finale van de 2023 FEI Jumping Nations Cup™ , kijken we vooruit naar een compleet nieuwe opzet van deze prestigieuze competitie.

In de Longines League of Nations™ zie je de beste 10 teams van de wereld strijden tijdens vier kwalificaties in UAE, USA, Zwitserland en Nederland (Rotterdam). De beste acht teams gaan door naar de finale in Barcelona in oktober waar ze voor de ultieme eer van hun land strijden.

De League -- gesteund door FEI top partner Longines -- gaat van start in Abu Dhabi in februarie, dan naar Ocala in Florida in maart, St Gallen (Zwitserland) in mei en komt dan naar Rotterdam juni.

De nieuwe competitie is een nieuw hoofdstuk in de illustere geschiedenis van de FEI Jumping Nations Cup™, een competitie die teruggaat naar een strijd tussen landen in 1909. De spanning en de eer blijven, het nieuwe format is veel spannender!

“Deze competitie gaat om inspirerende combinaties en landen en de core values van onze sport – kameraadschap, team spirit, horsemanship en kwaliteit – zoals deze al meer dan een jaar een rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de paardensport over de hele wereld,” aldus FEI President Ingmar De Vos.

Met een nieuwe Longines League of Nations™ website die een moderne, user-friendly beleving biedt en waar exclusieve interviews, nieuws en live results te vinden zijn, en natuurlijk alle informatie over kaartverkoop en ander nieuws van de vijf concoursen waar de Longines League of Nations zal plaatsvinden.


  • Deel dit artikel