Geen CHIO Rotterdam overgeslagen!

33072 EA6 5400 4 CD2 BAEA 23012 EB35210

Het CHIO Rotterdam bestaat dit jaar 70 jaar. Dat is bijzonder. De heer en mevrouw Koppenol hebben alle edities van het CHIO Rotterdam sinds 1948 bijgewoond, dat is héél bijzonder!

De passie voor de paardensport zit in de familie. De vader van mijnheer Koppenol was cavalerist, de vader van mevrouw Koppenol reed in de privéstal van machinefabriek Stork. Zelf hebben ze niet gereden maar zoon Erik ging op z’n achtste jaar rijden bij de Rotterdamsche Manège en rijdt in zijn woonplaats in Drente nog altijd.

De familie Koppenol had een banketbakkerszaak op de Korte Kade in Kralingen die befaamd was om de heerlijke moorkoppen. Elk jaar kochten ze kaartjes voor het CHIO Rotterdam en als het maar even kon gingen ze elke dag. De springrubrieken waren favoriet. Inmiddels is de heer Koppenol 93 jaar oud en mevrouw 86 jaar en wonen zij al een tijdje niet meer in Rotterdam Kralingen. De laatste jaren maakten ze dankbaar gebruik van ledenactie die de Rabobank voor hun cliënten voor het CHIO Rotterdam organiseert en waren ze verzekerd van een mooie plek bij de Longines FEI Nations Cup. Ook dit jaar zorgen we voor een ereplek voor deze trouwe bezoekers!

  • Deel dit artikel