Gal wint met Glock’s Voice de Grand Prix CDI3*

GAL Edward GLOCKS VOICE2

In een afgeladen Interchem Stadion heeft Edward Gal de de Grand Prix CDI3* gewonnen met een score van 77.800% Als één van de 7 Nederlandse deelnemers die aan de start verschenen wist hij Hans Peter Minderhoud met Glock’s Flirt net op afstand te houden (77.140%). Adelinde Cornelissen zorgde voor een volledig oranje podium door de derde plaats te pakken. Met Jerich Parzival N.O.P. behaalde zij een score van 74.420%.

In een reactie zei Gal tevreden te zijn met zijn resultaat en met het optreden van Glock’s Voice. De imposante zwarte hengst was – net als de andere paarden – enigszins afgeleid door de vele toeschouwers langs de ring, maar liep desondanks een prachtige proef. Hans Peter Minderhoud was blij met zijn tweede plaats, en sprak van een stijgende lijn in de ontwikkeling van zijn Florestan-nakomeling Glock’s Flirt.

Bondscoach van het Nederlandse team Wim Ernes putte vertrouwen uit de prestaties van zijn ruiters voor het vervolg van de landenwedstrijd morgen. Hij was, net als de ruiters, uiteraard blij met de publieke belangstelling voor deze bijzonder goed bezette wedstrijd.

  • Deel dit artikel