Gal blijft winnen in Rotterdam

Rsz winnaarcdi3gpfreestyle edwardgal sl 2

Nadat Edward Gal overtuigend winnaar was geworden in de Grand Prix van de CDI3* tijdens het CHIO Rotterdam, won hij met Glock’s Voice ook afgetekend de Grand Prix kür. KNHS Talententeamlid Anne Meulendijks werd met Mdh Avanti N.O.P. knap derde.

De combinaties in de CDI3* rijden misschien in de schaduw van de 5* FEI Nations Cup, de kwaliteit in deze klasse is enorm hoog. Edward Gal oogstte gisteren al lof van bondscoach en publiek, vandaag was zijn optreden ook weer overtuigend. In de kür reed hij Glock’s Voice naar 78.675%. Bijna twee procent achter Gal kwam de Zweedse Therese Vilhelmson met Don Auriello. Op plaats drie KNHS Talententeamlid Anne Meulendijks die een knappe 76.920% liet noteren in haar eerste Grand Prix op het prestigieuze CHIO Rotterdam.
Op plaats vier en vijf kwamen ook Nederlandse potentiele teampaarden, Diederik van Silfhout reed Expression naar 76.815%, Adelinde Cornelissen reed Aqiedo naar 75.585%.

In de Grand Prix Special kwam de beste Nederlandse prestatie op naam van Madeleine Witte-Vrees met de imponerende Charmeur. Met 69.745% kwam de combinatie op de vijfde plaats.

  • Deel dit artikel