Ga naar www.rotterdam2019.com voor alle EK nieuws

Banner EK

Het aftellen is begonnen. Komende zomer komen er maar liefst drie hippische Europese Kampioenschappen naar Rotterdam: Springen, Dressuur en Para-dressuur. Voor Rotterdam, met haar 70 edities CHIO, is dit het grootste hippische evenement ooit georganiseerd. Voor dit evenement is een aparte EK-website met alle informatie voor deelnemers, bezoekers, partners en gasten. www.rotterdam2019.com

Voor Rotterdam, met haar 70 edities CHIO, is dit het grootste hippische evenement ooit georganiseerd. Landelijk is dit het op een na grootste paardensportevenement dat Nederland ooit heeft gehost. De EK’s zijn het laatste kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen 2020. Een week lang topsport van het hoogste niveau op de vertrouwde locatie in het Kralingse bos. In aanloop en tijdens de EK’s is er een activatieprogramma dat laat zien hoe paardensport verbindt en deelnemers van jong tot oud letterlijk en figuurlijk in beweging brengt.

Connected by Horsepower

In 2019 komt er een uniek topsportevenement naar Nederland. Een evenement van wereldformaat dat verbindt en Rotterdam én het CHIO wereldwijd in de schijnwerpers zet! Hier vind je alle fact’s en figures op een rij:

  • Topsportevenement voor het eerst in deze combinatie in Rotterdam en Nederland
  • Van 19 t/m 25 augustus
  • Unieke combinatie! Drie hippische EK’s tegelijkertijd: Springen, Dressuur, Para-dressuur.
  • Laatste kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen 2020 (Tokyo)
  • Nieuw van opzet op dezelfde bijzondere locatie: naast het bos wordt ook de boulevard bij de Kralingse plas onderdeel van het evenemententerrein
  • Met in aanloop en tijdens het EK een afwisselend side-eventsprogramma; wat deels ook blijft bestaan na de EK’s

En jij kunt erbij zijn! Als bezoeker, fan, sponsor of deelnemer aan een of meerdere events in aanloop naar het EK. Houd deze website in de gaten voor het laatste nieuws, start kaartverkoop en de verschillende side-events.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website van de FEI Europese Kampioenschappen.

  • Deel dit artikel