Ga je mee met Tommie naar het Wilde Westen?

Jeugdtheater7606

De 70ste editie van het CHIO Rotterdam is een voorproef op de FEI Wereldruiterspelen in Tryon later dit jaar in de Verenigde Staten. Theaterdocent en regisseur Peter Speijer van Hofplein Rotterdam is met het thema Amerika aan de slag gegaan en heeft samen met Horse Creatives een prachtige show speciaal voor de jeugdochtend van het jarige CHIO Rotterdam gemaakt. De leerlingen van Hofplein Rotterdam presenteren de show samen met Horse Creatives op zondagochtend 24 juni in het Kralingse Bos.

Het verhaal gaat over Tommie die de verjaardag van het CHIO Rotterdam viert en in zijn magische boek leest over cowboys en indianen in het Wilde Westen. Een spannend verhaal met natuurlijk veel paarden en actie.

Indofin Kinderdorp

In het kinderdorp zijn kinderen alle dagen van het CHIO Rotterdam uitgenodigd om te komen klimmen en klauteren. Als je binnenloopt in het kinderdorp zie je dat er veel leuke activiteiten en optredens plaatsvinden die allemaal met het thema van dit jaar, Amerika, te maken hebben. Acteurs van Hofplein Rotterdam nemen je mee naar de States! Je kan jezelf mooi laten schminken of de hele dag spelen en knutselen.

Maak een snap of selfie met Chico

Chico is de mascotte van het CHIO Rotterdam. Je komt hem tijdens het evenement zeker tegen. Vraag gerust of je een selfie met hem mag maken, hij poseert graag met jou!

Chico heeft ook z’n eigen Snapchat lens. Daarmee kun je hem in jouw snaps laten optreden. Overal waar je bent! De snapcode werkt 48 uur zodra je hem ontgrendeld hebt. Wil je hem daarna blijven gebruiken, dan scan je de code gewoon nog een keer. Je kunt de code ook met je vrienden delen!

Zo scan en ontgrendel je de Chico lens:

  1. Open Snapchat en richt je camera op de Snapcode (het gele vlakje hieronder).
  2. Houd ingedrukt op de Snapcode op je scherm om te scannen 👆

Je kunt Snapcodes ook vanuit je Foto's scannen als het niet mogelijk is om je camera erop te richten Dit werkt voor alle soorten Snapcodes!

  • Deel dit artikel