Er wordt hard gewerkt aan de ticketing

EK
Sos 18 Feb 201939

CEO Jeroen van Glabbeek van onze ticketing partner CM.com presenteerde bij Sociëteit Schoufour hoe de toekomst van event ticketing eruit ziet. Intussen werkt het CM-team hard aan het systeem voor de kaartverkoop voor de FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur.

CEO's en top executives van vooraanstaande bedrijven gerelateerd aan het CHIO Rotterdam, komen een aantal malen per jaar bijeen in de Grandstand bij Sociëteit Schoufour. Naast uitgebreide netwerkmogelijkheden en een mooi diner van onze catering partner Maison van den Boer, is er tijdens elke bijeenkomst ook een gastspreker. Dat was gisterenavond de CEO van onze ticketing partner CM.com.

Zijn verhaal dat over digitalisering, globalisering en ook veiligheid ging, boeide de aanwezigen en gaf een mooi doorkijkje naar de toekomst van o.a. event management. Aan het eind van de avond was iedereen het er over eens dat de kaartverkoop voor de komende EK's en CHIO's in goede handen is. CM.com is een wereldwijde speler op gebied van technische afhandeling van klantcontacten en verzorgt o.a. creatieve, gemakkelijke en veilige ticketing oplossingen voor tal van sport- en muziek evenementen.

Ook voor het EK is CM.com hard aan het werk. Zoals het er nu uitziet start in maart de online kaartverkoop.

  • Deel dit artikel