Equusleden willen niks van de sport missen!

Logo Stichting Equus jpeg

Jacqueline van Gelderen is een bevlogen paardensportliefhebster. Al jaren gaat ze met haar man naar alle grote concoursen. Het CHIO Rotterdam heeft tussen die concoursen wel een heel speciaal plekje. “De locatie, de sfeer en de Rotterdamse saamhorigheid voelt alsof je er elk jaar thuis komt.”

Jacqueline en haar man zijn al heel veel jaren donateur van Equus, de club van paardensportliefhebbers van het CHIO.

“Allereerst is het leuk om iedereen daar elk jaar weer te ontmoeten, maar het donateurschap levert ook een interessante deal en veel gemak,” aldus Jacqueline. “Als je zoals wij alle dagen een mooie plek wilt met een kopje koffie of een drankje, etc. is het al snel interessant om je bij Equus aan te sluiten. Dit jaar is het nog interessanter omdat er speciaal voor Equus-leden nu een exclusief arrangement bij Van der Valk Hotel Nieuwerkerk aan den IJsel is. Voor een aantrekkelijke prijs slapen we in een luxe kamer met ontbijt en brengt de Equus shuttle ons elke dag naar en van het CHIO-terrein.”

Dit jaar is de Equus tribune weer terug op de oude vertrouwde Egano-stand dichtbij de Equus lounge. Daar is Jacqueline met haar man en de andere Equus donateurs alle dagen te vinden want zoals zij allemaal zeggen: “Wij willen niks van de sport missen!”

Equus donateurschap:

Meer informatie over het Equus donateurschap inclusief het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Het CHIO arrangement bij Van der Valk Hotel Nieuwerkerk is exclusief voor Equus donateurs. Het arrangement bestaat uit overnachtingen in een luxe kamer incl. ontbijt en shuttle service naar het CHIO-terrein en vica versa. Tarief is € 89,- per kamer per nacht op basis van 2 personen.

  • Deel dit artikel